#Wie zijn wij
BENIERS CONSULTANCY

Wie zijn wij

Hermes International Business Training Center werd in het jaar 1995 door Prof. C.J.M. Beniers opgericht; thans directeur van de onderneming. In de loop der tijd heeft Hermes zich tot een internationaal opererend adviesbureau ontwikkeld en is gevestigd in Zoetermeer, Nederland.

In mei 2003 heeft Prof. C.J.M.Beniers besloten om de naam van Hermes International Business Training Center te veranderen in Beniers Consultancy vanwege uitbreiding van activiteiten op nieuwe terreinen.

Wat doen wij

Als International Business Training Center biedt Beniers Consultancy de volgende diensten aan:- Intercultureel Management
- Internationaal product- en marketingmanagement
- Sollicitatiecoaching
- Communicatiedesign

In detail houdt dit het volgende in:

- Trainingen en seminars voor internationaal opererende ondernemingen op het gebied van onderhandelingstechniek, presentatietechnieken enz.
- Trainingen op het terrein van internationaal marketingmanagement
-Trainingen op het terrein van interculturele teambuilding
-Trainingen op het terrein van motivatie van medewerkers
-Trainingen op het terrein van interculturele personeelsontwikkeling
-Trainingen op het terrein van motivatie van medewerkers
-Trainingen op het terrein van interculturele personeelsontwikkeling
-Trainingen op het terrein van communicatiedesign.

Wat kunnen wij en wat maakt ons bijzonder?

Beniers Consultancy versterkt haar internationale reputatie o.a. door lezingen op internationale manifestaties en congressen, waaraan managers uit het bedrijfsleven en politici deelnemen en door de publicatie van boeken, booklets en artikelen over internationale economische en politieke onderwerpen.

Bovendien heeft het communicatiedesignprogramma van Beniers Consultancy zijn waarde nationaal en internationaal op hoog niveau bewezen. Zo ontwerpt de expert professionele webdesigns o.a. voor politici, voor Duitse televisiejournalisten en internationale ondernemingen.

Door intensieve contacten met binnen- en buitenlandse ondernemingen en universiteiten is Beniers Consultancy in staat om haar trainingsprogramma’s en seminars klantgericht, innovatief en conform de modernste inzichten op het gebied van ondernemingsmanagement samen te stellen.

Veel bezoekers zijn geïnteresseerd in het zeer uitgebreide aanbod aan informatie op de homepage www.www.beniers-consultancy.com, die gemakkelijk op het internet te vinden is. Dit aanbod aan informatie is uiterst actueel doordat er voortdurend nieuwe artikelen verschijnen van de hand van Prof. C.J.M. Beniers en door verwijzingen naar belangrijke buitenlandse boeken over economische onderwerpen.

Alle leden van het team van Beniers Consultancy beschikken behalve over een gedegen en moderne opleiding op HBO en/of universitair niveau over ruime ervaring op het terrein van trainingen en adviezen.

Met deze ervaring willen wij graag tot het succes van uw onderneming bijdragen.

Wat bieden wij u?

- Degelijke vakkundige ondersteuning van ondernemingen op het internationale vlak
- Ervaring van vele jaren op het gebied van internationale professionele carrière- en beroepsadviezen

NIEUWSBRIEF

Ook een nieuwsbrief ontvangen?

LITERATUUR

ADRESGEGEVENS
Meidoornlaan 38
2712 TT
Zoetermeer
Copyright © 2023 All Rights Reserved