#trainingsprogramma
Moderne verkooptechniek

Filosofie

De moderne klant is een veeleisende klant, want hij/zij wil door de verkoper vakkundig geadviseerd worden. Bovendien wil de klant een produkt van topkwaliteit, met een modern design en een goede service. Dit alles leidt ertoe, dat de succesvolle verkoper meer adviseur dan verkoper in de traditionele zin van het woord is. Belangrijke consequentie hiervan is het feit, dat de moderne verkoper ernaar streeft om langdurige relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden. Dit seminar laat de deelnemers zien, over welke competenties een moderne verkoper moet beschikken en hoe hij/zij succesvolle relaties met de klant realiseert en onderhoudt.

Doelgroep

onge verkopers, die zich als moderne verkoper willen ontwikkelen en profileren.

Onderwerpen:

- Types verkopers: persoonlijkheidsanalyse
- Types klanten
- Soorten relaties met klanten
- Het beeld van de ander
- Mentaliteit, motivatie en gevoel van eigenwaarde van de verkoper
- Koopgedrag en het koopproces
- Communicatie, presentatie
- Verbale en non-verbale signalen
- De klant beinvloeden
- Doelgerichte klantenbehandeling
- Feature, Advantage, Benefits
- Fasen van het verkoopgesprek
- Bezwaren
- De verkoper als manager

Na het seminar

Kunnen de deelnemers een persoonlijkheidsanalyse maken. Weten zij aan de hand van deze analyse tot welk persoonlijkheidstype en verkopertype zij behoren. Zijn de deelnemers in staat om volgens de modernste verkoopgesprekstechnieken te werk te gaan. Kunnen zij succesvolle relaties met klanten aangaan en onderhouden. Zijn zij zich bewust van de verschillende soorten relaties met klanten. Zijn de deelnemers in staat om conform deze soorten relaties met succes contacten met klanten tot stand te brengen.

Praktijkoefeningen

De praktijkoefeningen worden individueel op de behoeften van uw onderneming afgestemd. Wij willen daarom vooraf uw onderneming in al haar facetten leren kennen en realiseren de trainingen en oefeningen ter plekke.

Praktijkoefeningen

Indien u vragen heeft over onze diensten en prijzen of wilt u ons uw wensen of voorstellen kenbaar maken? Neemt u dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

Ook een nieuwsbrief ontvangen?

LITERATUUR

ADRESGEGEVENS
Meidoornlaan 38
2712 TT
Zoetermeer
Copyright © 2023 All Rights Reserved