#trainingsprogramma
Persoonlijke ontwikkeling

Filosofie

De tevredenheid van medewerkers hangt niet alleen af van het salaris. Naast deze motivator is het van belang dat uw werknemers zich gewaardeerd voelen en dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Hierdoor krijgt u tevreden medewerkers. En tevreden medewerkers zijn de beste vertegenwoordigers van een onderneming. Zij tonen een hoge mate van commitment en blijven graag bij uw organisatie. Voor hen is het geen probleem om de onderneming op daadkrachtige wijze bij de verdere ontwikkeling te helpen. Tevreden medewerkers krijgt men echter alleen als men hun competenties aanspreekt en verder ontwikkelt. Door een hoog ontwikkeld competentieniveau van uw medewerkers bent u uw concurrentie slimmer af, u behoudt continuïteit en een hoge productie per medewerker (weinig verloop en laag ziekteverzuim).

De ontwikkeling van competenties vindt in moderne ondernemingen aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) plaats. Dit seminar laat de deelnemers zien hoe een dergelijk persoonlijk ontwikkelingsplan gemaakt en gestructureerd wordt.

Doelgroep

P & O managers in profit- en non-profitorganisaties

Onderwerpen:

- De betekenis van competenties in verband met modern Human Resource Management in ondernemingen en organisaties.
- De acht fasen van de ontwikkeling van een persoonlijkheidsontwikkelingsplan vanuit de optiek van de afdeling P & O.
- De acht fasen van de ontwikkeling van een persoonlijkheidsontwikkelingsplan vanuit de optiek van de medewerker.
- Regelmatige actualisering van het persoonlijkheids ontwikkelingsplan.

Na het seminar

Onderkennen de deelnemers de betekenis van competenties van medewerkers in ondernemingen en organisaties. Kunnen de deelnemers een persoonlijkheidsontwikkelingsplan gestructureerd en doelgericht opstellen. Weten zij hoe men een persoonlijkheidsontwikkelingsplan regelmatig evalueert en actualiseert.

Praktijkoefeningen

De praktijkoefeningen worden individueel op de behoeften van uw onderneming afgestemd. Wij willen daarom vooraf uw onderneming in al haar facetten leren kennen en realiseren de trainingen en oefeningen ter plekke.

Praktijkoefeningen

Indien u vragen heeft over onze diensten en prijzen of wilt u ons uw wensen of voorstellen kenbaar maken? Neemt u dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

Ook een nieuwsbrief ontvangen?

LITERATUUR

ADRESGEGEVENS
Meidoornlaan 38
2712 TT
Zoetermeer
Copyright © 2023 All Rights Reserved